Trattoria Da Tommaso

Met een grote voorliefde voor Italie en de pure keuken zijn wij ons restaurant in de Peperstraat begonnen. Op onze menukaart vind u klassieke italiaanse pasta’s, uiteraard gemaakt met verse ingredienten, net zoals onze pizza’s.

Onze pizza wordt gemaakt van oerdeeg. Dit deeg wordt bereid met Lievito madre, oftewel moedergist en is een combinatie van authentieke Napolitaans deeg en Romeins deeg. Het deeg rijpt minimaal 24 uur en is hierdoor zeer smakelijk, krokant en bevat in tegenstelling tot veel pizzadeeg minder koolhydraten door de hoge hydratatie van het deeg. Voor het deeg gebruiken wij uitsluiten meel van Molino Caputo uit Napels. Caputo is een van de marktleiders in Italie en bekend om haar kwaliteit.

Al onze gerechten kunt u ook afhalen!!

U BENT VAN HARTE WELKOM

GENIETEN IS ONTSPANNEN, ONTSPANNEN IS GENIETEN!

Ontspannen genieten van een avondje uit begint uiteraard met een plankje verse snijwaren en een goed glas prosecco. Zo kunt u lekker de tijd nemen om onder het genot van een heerlijk hapje en een verfrissend drankje bij te kletsen met uw tafelgenoten. Indien u echter iets krapper in uw tijd zit houden wij hier ook graag rekening mee. Als u van te voren aangeeft op welk uur en tijd u gedineerd wenst te hebben zorgen wij dat we voor u de klok in de gaten houden zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

WIJ HOUDEN VAN GEZELLIGHEID!

Als afsluiter van een ontspannen avond is een overheerlijk dessert met een bijbehorend digestieve een passend einde. Of u nu van zoet of van hartig houd, er zijn voor beide varianten diverse opties welke uw avond completeren. Natafelen is zeker zo belangrijk als het aperitief.