Trattoria Da Tommaso

Met een grote voorliefde voor Italie en de pure keuken zijn wij ons restaurant in de Peperstraat begonnen. Op onze menukaart vind u vooral klassieke italiaanse gerechten gemaakt van uitsluitend verse ingredienten. Naast onze kaart zijn we op dit moment bezig met het maken van een pizza kaart. Hierop zullen ook uitsluitend kwaliteitspizza’s komen en vinden wij authenticiteit belangrijk.

U BENT VAN HARTE WELKOM

GENIETEN IS ONTSPANNEN, ONTSPANNEN IS GENIETEN!

Ontspannen genieten van een avondje uit begint uiteraard met een plankje verse snijwaren en een goed glas prosecco. Zo kunt u lekker de tijd nemen om onder het genot van een heerlijk hapje en een verfrissend drankje bij te kletsen met uw tafelgenoten. Indien u echter iets krapper in uw tijd zit houden wij hier ook graag rekening mee. Als u van te voren aangeeft op welk uur en tijd u gedineerd wenst te hebben zorgen wij dat we voor u de klok in de gaten houden zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

WIJ HOUDEN VAN GEZELLIGHEID!

Als afsluiter van een ontspannen avond is een overheerlijk dessert met een bijbehorend digestieve een passend einde. Of u nu van zoet of van hartig houd, er zijn voor beide varianten diverse opties welke uw avond completeren. Natafelen is zeker zo belangrijk als het aperitief.